onsdag 25 februari 2009

men nåt e de

Igår lånade jag Arvid.
Fick ha han i två timmar lovade Camilla.
Vad tror ni vi gjorde, vi åkte spark från Näsviken å tittade på alla bilar å lastbilar som åkte förbi oss. Arvid kommenterade alla stora bilar. Sen åkte vi hem till Gammfappre å lekte med lego. Har glömt va kul de e med lego, fast de e stora bitar. Nu längtar jag till vi kan plocka fram dom små till Arvid å Lucas. Vad jag ska bygga hus då!!!
Men de va ju inte de som hände sen. Simon kom å hämta hem lilla killen å jag följde med för å hämta hem bilen. Jag fick lov å låna han flera gånger. Jag hadde jättekul!!!
När jag kom till Camilla å Arvid så hadde jag med mej semlor, så jag fick fika lite, de tyckte visst både Camilla å Arvid va gott. Åssa fick jag mysa med både Stutz å Lina, dom e mera ligga på magen typer än vad mina e.
Men...fortsätt där du va Annica!
Ja när jag skulle åka hem med bilen så kunde jag inte backa som jag ville å jag slira å hadde mej, så beter sej inte min bil så nåt fel de försto jag att de va. Sen ser jag lampor som lyser, ABS å ESP lamporna. HJÄLP!! In på ok för å ringa pappa. Jag kommer, de va de ända han sa nästan. Då sitter bakhjulet fast. Min handbroms fryser fast, inte första gången men jag hoppas på sista, bara jag kommer ihåg å inte dra åt den.

Så jag kom en halvtimme försent till Ballroomen, för jag va ju tvungen å in i duschen å värma mej å lukta lite gott.
Men jag va inte på humör för nåt, å absolut inte för Lindyn.
Kom inte ihåg nåt å va tvungen å räkna hela tiden.
Humöret eller bristen på den kom nog av att jag åt semlan tidigare. Jag tål inte -ska jag gissa på mjölkprodukter-? Jag kan inte komma på nåt annat, men jag har tage prov för de men jag kan inte komma på nåt annat.
Äter jag mycke mjölkmat eller dricker mjölk så rinner de rakt igenom, å jag blir kallsvettig å mår jättedålig. Kan inte, orkar inte nånting!
FAN. Borde ringa doktorn, fast då säger dom väl att do kollat en gång.

Men nåt e de!

1 kommentar:

Anonym sa...

Stora legobitar trodde ja hette Dupplo. Och sedan de där med magen, kanske e för att mjölken är kall eller något liknande?? Så var det för min lilla lort..