torsdag 22 mars 2012

jo ni
tränar gör jag, tränade så jag fick jätteont i axeln, så då slutade jag å väntade tills i måndags så jag fick träffa sjukgymnasten igen.
Är väldigt överrörlig så jag får ont då jag inte har nog med muskler, så nu har jag fått ny träning, som tränar axlar å nya magövningar som e snällare mot axlarna.
Nya tag, å sen så.....

hittade en ny bok som jag ska läsa, gissa vilken, ledtråd kommer senare i inlägget.

Skoteråkningen verkar vara på upphällningen känns de som, som de har regnat inatt!!
Tur man jobbar varje helg så man slipper=(
Man slipper elaka bensinräkningar iallafall, för hvete va dyrt de e å leva på bensin. Man kanske ska börja dricka mjölk iställe=)

Jag jobbar igen som vanligt efter all sjukskrivning, å va kul de e!!
Å jag känner att de e mycke lättare å jobba när man tränar, hur mycke starkare å säkrare man e på sej själv, bara för att man har fått lite träning, de e häftigt.

Såg även på fb, dirty dancing har lagt upp en länk till youtube, där dom dansar till en dirtydancing låt, å lite av deras danssätt. Men som träning (kanske lite sumba), tänkte att den ska jag lära mej!!
Jag saknar dansen faktiskt.
Man kanske ska ta tag i den igen, men....har inte så mycke lust egentligen, fast jag vill=/

här kommer boken:
Molnen svepte likt svarta vindar under himlen, antog sällsamma former, såg ut som en här av onda andar på jakt. Månen lyste bakom dem och försilvrade någon molnkant bland men syntes aldrig själv. Vinden dånade i träden och ryckte i kläderna, sopade med sig svärmar av vissna löv, och den piskande regndimman sved som eld i skinnet. Han stod på tramporna, lutade sig fram över styret för att få kraft att pressa fram cykeln på den spåriga vägen när vindkasten ibland tycktes vilja slå honom överända, och ur stormen hördes gny, som kunde vara de hungriga molnandarnas rop - vildgässen vände söderut igenn.

1 kommentar:

Camilla sa...

Ingen aning om vilken bok det är! Har iaf inte läst den. :)